dinsdag 23 september 2008

World Card Making Day

Op 4 oktober is het weer zo ver : World Card Making Day. Deze dag is speciaal voor alle kaarten makers over de hele wereld. De creativiteit wordt gevierd en het contact en tussen vrienden en familie. Ook wordt deze dag gezien als de start van het kaarten-maak-seizoen, denk aan Halloween, Thanksgiving en aan Kerstmis.

Het lijkt mij leuk om deze dag te vieren ! Er worden workshopjes gegeven m.b.t. het stempelen. En er is een verrassings workshop. Verder zijn er nog andere verrassingen, maar dat ga ik niet verklappen, anders is het geen verrassing meer ;-0
We maken voornamelijk gebruik van Stampin’Up producten. Je kan verder gebruik maken van alle materialen die hier aanwezig zijn, waaronder verschillende sets Nestabilities, de Zutter – Bind it All, prachtig nieuw papier van Stampin’Up (In Color), nieuw designer papier, ribbon, andere merken stempels (HA en MandY) en verschillende ponsen.
Deze dag begint om 10.00 en zal duren tot 16.00 ! De kosten voor deze dag zijn € 35,- inclusief de lunch, andere versnaperingen en een borreltje toe (of en sappie).

Geef je gauw op, ik heb plek voor 6 personen ! Je kan me een {email} sturen.

Geen opmerkingen: